Fahrettin Koca'nın ifadelerine göre, alım yapılacak pozisyonlar oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu yelpaze içinde güvenlik görevlisi, temizlik personeli, klinik destek elemanı ve hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi gibi temel hastane işlevlerini destekleyecek kadrolar yer alıyor. Ayrıca hemşire, ebe, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, ATT ve sekreter gibi sağlık personeli alımları da söz konusu.

İŞKUR Üzerinden Başvuru Süreci

Bu alımlar için İŞKUR aracılığıyla başvuru süreci işletilecek. Sürpriz bir detay olarak, adayların herhangi bir mülakata girmeyeceği belirtildi. İlkokul mezunları da dahil olmak üzere geniş bir kesimin başvurabileceği işçi alımları, kura sistemiyle gerçekleştirilecek. Yani adaylar, başvuru sonrasında kura çekimiyle pozisyonlara atanacaklar.

Alım Yapılacak Diğer Kadrolar

Bunların dışında, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum ve bakım onarımcısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı ve boyacı gibi farklı kadrolar için de alım yapılacak.

Yargıtay'da başkanlık seçimi sonuçlandı! İşte yeni Yargıtay Başkanı Yargıtay'da başkanlık seçimi sonuçlandı! İşte yeni Yargıtay Başkanı

İl ve Kadro Beklentileriniz Neler?

Bu dev işçi alımı haberi pek çok kişi için yeni bir kariyer kapısı olabilir. Peki, sizin beklentileriniz neler? Hangi şehirde ve hangi kadroda işe başlamak istersiniz? Düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.