2022 yılının şüphesiz en çok konuşulan haberlerinden biri olan promosyon anlaşmaları, 2023 yılında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bankalarla promosyon protokolü görüşmeleri yapan kurumlar, çalışanlara en çok fayda sağlayacak teklife onay veriyor. Bankalarla promosyon anlaşmasına imza atan kurumlar, Türkiye rekoru sayılabilecek miktarları gündeme getirmeye devam ediyor.

Bu çerçevede bayram öncesi son promosyon anlaşması haberi Menemen Belediyesinden geldi. Belediye Başkan Vekili tarafından yapılan açıklamada Halkbank ile yapılan görüşmelerde 25 bin lira üzerinde sözlü mutabakat sağlandı.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, personel bayramlaşma töreni esnasında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı" Bakan Tekin: "Mülakatla Alınacak Meslek Sadece Öğretmenlik Olmalı"

 "En büyük beklentilerinizden birisinin promosyon konusu olduğunu biliyorum. Görüşmelerimizin sürdüğü Halkbank müdürümüzle bugün sözlü mutabakata vardık. 25’er bin lira bir teklif sundular, umarım çok kısa zamanda bunu resmiyete dökeceğiz.''