Bankalarla promosyon protokolü görüşmelerine çıkan kurumlar, çalışanlara en fazla avantaj sağlayacak teklife onay vermeye devam ediyor.

2022 yılında yaşadığı ciddi ataklarla adından söz ettiren promosyon miktarları, 2023 yılında da Türkiye rekoru olarak addedilebilecek rakamlarla anılmaya devam ediyor.

AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı AB Adalet Divanı, Türkler İçin Vatandaşlık Konusundaki Kararını Açıkladı

Bankalarla promosyon görüşmelerine çıkan kurumlar, çalışanlara en fazla avantaj sağlayacak teklife yüksek sesle 'evet' yanıtını verirken, bir yandan da bankalar arasındaki rekabeti iyice kızıştırıyor.

Bankalar arasındaki rekabete katkı sunacak yeni anlaşma haberi Çankırı Defterdarlığından geldi. 

Defterdarlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Vakıfbank ile 3 yıllık sözleşme kapsamında personellerin hesaplarına kişi başı 20 bin TL yatırılacağı şu sözlerle duyuruldu:

''Defterdarlığımız Merkez Birimleri ile tüm ilçe Malmüdürlüklerimizi kapsayan Banka Maaş Promosyon ödemesi kapsamında 3 yıl (2023-2026 dönemi) için kişi başı 20.000,00 TL ödenmek üzere 03.05.2023 tarihinde Vakıfbank Çankırı Şubesi ile promosyon anlaşması imzalanmıştır.Anlaşmanın Tüm Personelimize hayırlı olmasını dileriz.''