Gece saatlerinde Adana'nın Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda bir olay meydana geldi. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekibi ile mahalle bekçileri, asayiş uygulaması yaparken durdurmak istedikleri bir takside bulunan bir kişi, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı.

Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı Dışişleri Bakanı Fidan: Türkiye, İsrail'e Açılan Soykırım Davasına Müdahil Olma Kararı Aldı

Polis ekipleri tarafından yapılan takip sonucunda şüpheli, fazla uzaklaşamadan yakalandı. Üst araması sırasında şüphelinin üzerinde ruhsatsız bir tabanca ve bu tabancaya ait 39 adet mermi bulundu. Şüphelinin isminin Y.K. olduğu ve terör örgütü PKK'ya karışmış birçok suç kaydının bulunduğu belirlendi. Ayrıca, şüphelinin kaçış güzergahında inceleme yapan polis ekipleri, bahçeye atılmış bir el bombası ele geçirdi.

El bombası, bomba imha uzmanı polisler tarafından güvenli bir şekilde alındı. Şüpheli gözaltına alınırken, polis ekipleri olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.