Mart 2024'teki yerel seçimler için güçlü iddialarda bulunan AK Parti'de  İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için çeşitli isimler ön plana çıkıyor.

AK Parti'nin İstanbul adayı olacağı iddia edilen isimlerin başında gelen AK Parti İstanbul Milletvekili, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum'un geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraf karesi kulisleri hareketlendirdi.

İBB ADAYLIĞINA HAZIRLIK MI YAPIYOR?

AK Partili Kurum, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ile buluştuğu fotoğrafı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

Türkiye Bilim ve Teknolojide Yeni Bir Çağ Açıyor! 'TARLA' Elektron Hızlandırıcısı Tanıtıldı Türkiye Bilim ve Teknolojide Yeni Bir Çağ Açıyor! 'TARLA' Elektron Hızlandırıcısı Tanıtıldı

“Depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm süreci, terörle mücadele kadar önemli! Mücadelemizi bilimin ışığında hep birlikte vermeliyiz. Bu alanda değerli çalışmaları bulunan, daha önce Ulusal Risk Kalkanı Modeli’nde de birlikte çalıştığımız Prof. Dr. Naci Görür Hocamız ile buluştuk. Başta İstanbul depremi olmak üzere ülkemizin afetlere karşı mücadelesine ilişkin kıymetli görüşlerini dinledik.”

Murat Kurum'un Yer Bilimci Naci Görür ile görüşmesi kulisleri hareketlendirirken "İBB adaylığına hazırlık fotoğrafı mı?" sorusu akıllara geldi.