Özel, "Tek başına kazanamayacağımız yerlerde kaybetmek, seçmene ve partimize izah edilemez" dedi. Meral Akşener ile olan kişisel ilişkisinin bu süreci olumlu etkileyebileceğini belirten Özel, yapıcı bir yaklaşımla çözüm arayacaklarını vurguladı.

Akşener ile Ekrem İmamoğlu arasındaki ilişkiyi "kardeşlik hukuku" olarak tanımlayan Özel, İstanbul'da birlikte kazanacaklarını ifade etti. Ancak, Akşener'le yapılan görüşme konusunda henüz bir karar olmadığını belirtti ve Akşener'in talep etmesi durumunda görüşebileceklerini söyledi.

Images (15)

HEDEP (Halkın Demokrasi Partisi) ile ilişkiler konusunda ise Özel, Eş Genel Başkanlarla görüşme kararı aldıklarını ve HEDEP'in beklentilerini anlamak istediklerini ifade etti. Türkiye genelinde sol seçmenin oyunu alan bir parti olan HEDEP'in taleplerini doğrudan genel başkanlar düzeyinde öğrenmek istediklerini belirtti.

TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor TBMM'ye Kanun Teklifi Sunuldu! O Sektöre Büyük Ceza Artışı Geliyor

Akşener ile olan güvene dayalı ilişkisini vurgulayan Özel, bu ilişkinin vesayet ilişkisi olmadığını, sadece bilgi alışverişi şeklinde olduğunu söyledi. Parti içi iddiaları yalanlayarak, "İddialar varsa savcıya gitmelerini" söyledi ve parti içinde kazandığı demokratik meşruiyeti hatırlattı.