Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerinin Mersin Limanı'nda gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda 54 kilogram kokainin ele geçirildiğini duyurdu. Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonun toplum sağlığı ve gençlerin geleceğini koruma amacıyla kararlılıkla yürütülen uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirildiğini vurguladı.

Sosyal medyadan duyurdu... Kurultay sonrası üst düzey istifa Sosyal medyadan duyurdu... Kurultay sonrası üst düzey istifa

Gümrük Muhafaza ekiplerinin başarılı operasyonuyla ilgili bilgi veren Bolat, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olayla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Ömer Bolat, ayrıca uyuşturucunun toplumların sosyal ve kültürel yapısını bozan, ekonomik zararları ve insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan bir unsurlar bütünü olduğunu ifade ederek, bu yönde yapılan mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

"Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerimize başarılı operasyonlarından dolayı yürekten tebrikler. Toplumumuzun güvenliği ve sağlığı için gösterdiğiniz çaba takdire değer." diyen Bolat, operasyonun başarısıyla birlikte uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edileceğini belirtti.