Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı Spor kulübünde iğrenç olay! Antrenör tutuklandı

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, X üzerinden attığı paylaşımda atama bekleyen öğretmenleri eleştirdi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in resmi X hesabından Gazze ile ilgili yaptığı "Gazze’de alenen bir soykırım yaşanıyor. Dünya barışına hizmet ettiğini iddia eden ve insan haklarını koruması gereken BM İsrail’in saldırılarını zımnen onaylıyor, Biden yapılan soykırımı hafif buluyor. Dünyanın, emperyal niyetlerden arınmış yeni ve tüm insanlığı kucaklayacak Uluslararası koruma mekanizmalarına ihtiyacı var. BM, kendi meşruluğuna ilişkin tartışmalara cevap vermek istiyorsa bir an önce barışı tesis edecek adımları atmalı." paylaşımının altında "mülakatın kaldırılması ve yüksek atamanın gelmesini" istediklerine yönelik paylaşım yapan atama bekleyen öğretmenlere Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça'dan sert tepki geldi.

Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça, Bakan Tekin'İn Gazze ile ilgili  paylaşımının altına o paylaşımları yapan atama bekleyen öğretmenlere "Böylesi bir mesajın bile altına “ Mülakata hayır, acil atama, adil atama” gibi şeyler yazanlar bence asla atanmayı hak etmiyorlar!!! Her talebin de bir makuliyeti, bir zamanı, bir izanı olmalı!!!" diyerek tepki gösterdi.