Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, 73 yaşındaki Hasan Çay, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere gittiği Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulunda yaşanan dramatik bir olay sonucu hayatını kaybetti.

Hasan Çay, oy kullanmak için gittiği 1087 numaralı sandıkta fenalaşarak sandalyeden düştü. Sandık görevlileri hemen müdahale etti ancak durumu ciddiydi. Ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Çay, ne yazık ki kurtarılamadı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: Zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucunda 2 asker şehit oldu Bakan Yerlikaya açıkladı: Zırhlı aracın şarampole devrilmesi sonucunda 2 asker şehit oldu

Olayı gören görgü tanığı Cafer Saban, Hasan Çay'ın oy kullandıktan sonra imzasını attığını ve ardından rahatsızlandığını söyledi. Sandalyeye oturduktan sonra da bir anda düştüğünü belirten Saban, hemen ambulans çağırdıklarını ifade etti.

Çay'ın yeğeni Mustafa Çay ise oy kullanmak için amcasıyla aynı okula gittiğini ve ayrı sandıklarda oy kullandıklarını dile getirdi. Ancak, amcasının rahatsızlandığını öğrenince hastaneye geldiklerini belirterek büyük üzüntülerini dile getirdi.