İstanbul'un Fatih ilçesinde motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, Mohamud'un yakalanması için resmi bir talepte bulundu.

Motorsikletli kurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne sebep olan kaza sonrasında Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud hakkında savcılık, yakalama kararı talep etti. Kazanın ardından önce serbest bırakılan daha sonra ise yurt dışına çıkış yasağı getirilen Mohamud için adli işlemler devam ediyor.

Kazanın ardından hazırlanan adli trafik bilirkişi raporuna göre, kaza günü hava açık, yol düz ve kuru idi. Yolun durumu ve diğer etkenler göz önüne alındığında, kazaya sebep olabilecek herhangi bir unsura rastlanılmadığı belirtildi.

AK Parti, Özel'in Taleplerini Değerlendirecek! Ekonomi ve Yargı Reformu Öncelikli Konular AK Parti, Özel'in Taleplerini Değerlendirecek! Ekonomi ve Yargı Reformu Öncelikli Konular

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ortada bir kusur varsa, sıfatı ne olursa olsun, bunun takipçisi olunacaktır" açıklamasında bulundu. Kazaya sebep olabilecek bir unsur tespit edilmediği sürece adli süreç devam edecek.