Milli Eğitim Bakanlığından yeni bir resmi yazı geldi. Milli Eğitim Bakanlığından yollan yazıya göre MEBBİS sisteminde güncelleme geldiği belirtiliyor. İşte detaylar...

1200x627-milli-egitim-bakanligi-personel-alimi-meb-sozlesmeli-personel-alimi-basvuru-sartlari-tarihleri-acilan-kontenja-1670147918627

Özel okullarda görev yapan personellerin çeşitli başvurularda (öğretmenlik kariyer basamakları, hizmetiçi eğitim vb.) farklı farklı ekranlar kullanmak zorunda kalmaları, kişisel çalışma iznine veya kimlik ve eğitim durumlarına ait bilgileri takip edememelerinden kaynaklı net bilgiye ulaşmakta problem yaşadıkları gibi konulardan dolayı MEBBİS kullanıcısına ihtiyaç duyulduğuna ilişkin talepler değerlendirilerek sistemde güncelleme yapılmıştır.

Buna göre özel öğretim personelinin sisteme girebilmesi için kurum kullanıcı adı ve şifresi ile MEBBİS Özel Öğretim Kurumları Modülü'ne girildikten sonra yeni oluşturulan Kişisel Şifre Tanımlama Ekranını kullanarak personeller için kişisel şifre tanımlaması yapılması gerekmektedir. Şifre tanımlaması yapılan personel https://mebbis.meb.gov.tr/ adresinden kullanıcı adı (T.C. Kimlik numarası) ve şifre (kurum tarafından belirlenen kişisel şifre) bilgilerini girerek sisteme giriş yapabilecektir. Konunun tüm özel öğretim kurumlarına (barınma hizmeti veren kurumlar için henüz bu işlem kullanılamamaktadır) bildirilmesi ve personel için şifre tanımlamasının kurum tarafından yapılması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.

Mustafa GELEN Bakan a.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü

mebbis