Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkan Adayı Oldu! Ali Koç ile 2018'den Sonra Tekrar Karşı Karşıya Geliyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen maaşlarının iyileştirilmesi konusunda bir tarih belirledi. Bugün Ankara'da gerçekleşen bir görüşme sırasında öğretmenlerin temsilcileri, Bakan Tekin'e öğretmen maaşlarının ve ek ders ücretlerinin düşüklüğü konusundaki endişelerini ilettiler.

Bakan Tekin, bu konuda yaptığı açıklamada dünya genelinde yaşanan COVID-19 pandemisi ve ardından gelen savaşlar gibi nedenlerle ekonomik bir krizle karşı karşıya olunduğunu ifade etti. Ancak, öğretmenlerin maaşlarının iyileştirilmesi konusunda çalışmalar yapılacağını belirtti ve bu iyileştirmenin 2024 yılında gerçekleştirilmesi için uğraşacaklarını açıkladı.

Bakan Tekin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Dünyada COVID ve savaşlar yüzünden ekonomik kriz var. Mali konularda biraz izin verin (sabredin). Önümüzdeki yıl öğretmenlerin mali konularında iyileştirme yapılması için uğraşacağım."