Hastalığının etkisiyle bir süre öğrencilerinden uzak kalan Feride öğretmen, öğrencilerinin sürdürdüğü dokunaklı bir dayanışma ile karşılaştı. Öğrencileri, duygusal videolar ve destek mesajlarıyla Feride Öztekin'in yanında olduklarını hissettirdi. Bu destek, Öztekin'in kanseri yenebilmesi için moral ve güç kaynağı oldu.

Kanseri atlatan Feride Öztekin, sevdiği mesleğine ve öğrencilerine dönerek, sadece sınıf içinde değil, kanserle mücadelede de etkin bir rol üstlendi. Öğrencileriyle birlikte kanser hastalarını ziyaret edip, saçlarını lösemi hastalarına bağışlayarak başkalarına umut olma çabasını sürdürdü.

24 Kasım Öğretmenler Günü, öğrencileri tarafından Feride öğretmene sürpriz bir kutlama ile anıldı. Öğrenciler, Feride öğretmenin Efeler ilçesindeki evinin önünde toplandı, meşaleler yaktı, şarkılar söyledi ve öğretmenlerini sokağa davet etti.

Thumbs B C 7A7032C91B1573040Cdc203691365579

ABD Tarafından Kritik Veri Açıklandı! Altın ve Döviz Piyasalarında Son Durum Ne? İşte Detaylar ABD Tarafından Kritik Veri Açıklandı! Altın ve Döviz Piyasalarında Son Durum Ne? İşte Detaylar

"Feride öğretmenim seni bu dünyada en çok kim sever? Ben tabii ki" yazılı pankartları taşıyan öğrenciler, duygusal anlar yaşatan bir sürprize imza attı.Feride Öztekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerinin sevgisi ve desteklerinin kendisini hayata bağladığını vurgulayarak, hastalık sürecinde öğrencileriyle iletişimde olmanın kendisine moral verdiğini belirtti.

Öğrencilerinin, hastalığını öğrendiklerinde gösterdikleri tepki ve verdikleri destekle büyük bir güç kazandığını ifade eden Öztekin, bu süreçte umudun, inancın ve öğrencilerinin sevgisinin en büyük ilaç olduğunu dile getirdi.

Kanser hastalıklarının nüksetme olasılığına rağmen, Feride Öztekin, öğrencileriyle bir arada olmanın ve onlara öğretmenlik yapmanın hayata dair en büyük motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Hastalığı sürecinde yaşadığı zorluklara rağmen, öğrencileriyle birlikte olmanın ve onlara destek olmanın kendisini güçlendirdiğini belirten Öztekin, bu süreçte öğrencileriyle paylaştığı anıların kendisine umut verdiğini ifade etti.