Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, son dönemde popüler olan 'fakir edebiyatı' yapan fenomenleri tiye aldığı bir paylaşım yaparak gündeme oturdu. Yeşilçay, kariyerinde Asmalı Konak, Melekler Adası, Belalı Baldız, Sultan, Paramparça, Kefaret ve Veda Mektubu gibi başarılı projelere imza atmış bir isim olarak biliniyor.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Sosyal medyada paylaşılan gönderide, Yeşilçay'ın fenomenleri taklit ettiği ve fakirlik temalı içeriklere göndermeler yaptığı görüldü. Fenomenlerin, zenginlik içeren paylaşımlarının ardından yaşadıkları hukuki sorunlar ve alınan önlemler de haberin bir parçasını oluşturdu.

Ekran Goruntusu 2023 12 09 114308 L6Ib

Paylaşılan gönderide, Dilan ve Engin Polat'ı taklit ettiği düşünülen Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin, zenginlik içeren paylaşımlarını silmeleri ve hakkında başlatılan soruşturma da vurgulandı. Çiftin, köy evinde ve yer sofrasında paylaşımlar yaparak fakir edebiyatına yönelmeleri, Nurgül Yeşilçay'ın paylaşımının temelini oluşturdu.

Ekran Goruntusu 2023 12 09 114233 Mzwp

Yeşilçay'ın, soba başında kahve içtiği bir videoyu paylaşarak, "Cafe yerine kahvehaneye gidip Türk kahvemi soba başında yudumlamak zorunda kalıyorum! Üstümdekiler de pazardan zaten." notuyla fenomenlere göndermede bulunması dikkat çekti.

Ekran Goruntusu 2023 12 09 113621 Rf2E

Nurgül Yeşilçay'ın bu paylaşımı sosyal medyada geniş yankı buldu ve 'fakir edebiyatı' yapan fenomenleri tiye alma konusundaki tutumuyla konuşulmaya devam ediyor.