MHP Lideri Bahçeli: Yeni Maarif Modelini destekliyoruz MHP Lideri Bahçeli: Yeni Maarif Modelini destekliyoruz

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Hakikati hem ulusal hem de uluslararası izleyicilere ulaştırma konusundaki kararlılığımız, dijital araç ve platformlara yaptığımız yatırımlarla birleştiğinde ortak başarıya ulaşmamızı sağlayacaktır" şeklinde açıklamalarda bulundu. Fahrettin Altun, bu yıl 7'ncisi düzenlenen "TRT World Forum 2023"ün "Dijital Çağda Kamu Yayıncılığı: Zorluklar ve Fırsatlar" başlıklı oturumunda "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla yapılan toplantıda önemli konuları ele aldı.

Altun, gazeteciliğin günümüzde dijitalleşmenin yoğun baskısına maruz kaldığını vurgulayarak, haber sektörünün bu durumdan etkilendiğini ve adeta yeniden şekillendiğini ifade etti. Aynı zamanda, kamu yayıncılarının bu süreçte karşılaştığı yeni zorluklara ve fırsatlara da değinen Altun, iletişim alanında yapılan yatırımların hakikati daha geniş kitlelere ulaştırma noktasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

İletişim Başkanı, konuşmasında dijital araç ve platformlara yapılan yatırımların, ulusal ve uluslararası alanda hakikatin yayılmasında etkili olacağına inançlarını dile getirdi. Bu çabaların, haber sektörünü daha sağlam temellere oturtarak kamuoyuna daha güvenilir ve çeşitli bilgiler sunma amacını taşıdıklarını vurgulayan Fahrettin Altun, katılımcılardan gelen soruları da cevapladı.