Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili daha önce bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Münevver Karabulut'un ailesinin ilk avukatı olan Faruk Zorba, olayın perde arkasını aydınlatan açıklamalarda bulundu.

YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz YÖK Başkanı: İlk 500'deki üniversite sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz

Cem Garipoğlu'nun Münevver Karabulut'u vahşice öldürmesinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da cinayet hala tartışılmakta. Münevver Karabulut'un ailesinin ilk avukatı olan Faruk Zorba, cinayetin ayrıntılarına ve çeşitli iddialara dair önemli açıklamalarda bulundu.

Zorba'ya göre, Cem Garipoğlu ve Münevver Karabulut cinayetten birkaç gün önce mesajlaşıyorlardı. Münevver, evine gitmek istememesini Cem'e iletti. Cem ise onu çitlerden atlayarak arka kapıdan alacağını söylüyordu. Ancak daha sonra gördüğü manzara çok daha korkunçtu. Cem'in sırtında gitar kutusunu sürükleyerek valiz taşıdığını gözlemliyordu.

Zorba, Cem Garipoğlu'nun cinayetten sonra evi ziyaret ettiğinde yerdeki kan lekelerini fark ettiğini belirtti. Polis ekipleri, Cem'in katil olduğunu bilerek değil, ifadesini almak için evine gittiklerinde kan izlerini gördüler ve savcıyı bilgilendirdiler.

Cem Garipoğlu'nun cinayeti planlı mı işlediği sorusuna Zorba, "Cinayetin neden işlendiğine dair somut bir neden yok. Çok ani bir olay gibi görünse de aslında günler öncesinden planlanmış bir cinayet." şeklinde cevapladı. Zorba'ya göre Cem, Münevver'i öldürmeyi istemiş ancak bir engel çıkmış ve ertelenmişti.

Cinayetin ardında ilginç iddialardan biri de Münevver'in "mayasız ayin" adı altında bir kurban mı olduğu yönündeydi. Ancak Zorba, böyle bir iddiaya dair somut delillerin olmadığını ve bu tür spekülasyonların cinayet tüccarlığı olduğunu ifade etti.