Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı sert açıklamalarla gündeme oturmuştu. İnce'nin, "Sen FETÖ ile PKK ile böyle yavşak bir ilişki içinde olursan bu millet dolar 100 lira olsa yine sana oy vermez" şeklindeki ifadeleri tartışmalara neden olmuştu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu sözlerine yönelik sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. İnce, eleştirilen "yavşak" ifadesinin CHP'yi hedef aldığı iddialarını reddederek, "Bu ifadeyi herhangi bir siyasi parti için kullanmam, kullanılmasını doğru bulmam" şeklinde konuştu.

İnce, terör örgütleriyle kurulan her türlü ilişkinin "yavşak bir ilişki" olduğunu savundu. "Hangi terör örgütüyle nasıl bir ilişki kurulursa kurulsun, bu yavşak bir ilişki türüdür. Bu ifadeyi herhangi bir siyasi parti için kullanmam, kullanılmasını doğru bulmam. Ben tamamen aradaki ilişkiyi kast ettim" diyerek sözlerini noktaladı.