Konut piyasasını etkileyen 4 madde! Düşüşler görmeye devam edeceğiz Konut piyasasını etkileyen 4 madde! Düşüşler görmeye devam edeceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Nazilli'de gerçekleştirdiği seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada, son 45 gündür kendisine yöneltilen sahte belge, kaset ve bağış iddialarının asılsız olduğunu ifade etti. İnce, bu iftiraları yapanların FETÖ bağlantılı kişiler olduğunu ve bunları yaymaya çalışanların ise CHP'den eski dostları olduğunu belirtti.

Konuşmasında, kendisinin 2018'de CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olduğunu hatırlatan İnce, FETÖ'nün sahte kaset ve dekontlarını yayarak kendisine iftira atanlara seslendi. İnce, bu tür belgelerin yayınlanması ve sahte iddiaların ortaya atılmasının ahlaki değerlerin yok oluşuna bir örnek olduğunu vurguladı.

İnce, sözlerine şöyle devam etti: "Ayıptır, utanın bunlardan. Ben sizin 2018'de cumhurbaşkanı adayınız değil miydim? Bu arkadaşınıza iftira atan FETÖ'nün sahte kasetlerini ve dekontlarını yayınlamaya utanmıyor musunuz? Ahlak, edep de mi bitti? Bunlar FETÖ'cüler, benimle ilgili sahte belgeler yayınlayarak sahte dekontlar yayınlayarak para pul aldı diyerek beni diz çöktüreceklerini sandılar. Alayınız gelse diz çökmem, boyun eğmem. Kimsiniz siz? Bizim abdestimizden şüphemiz yok, üstesinden geliriz."

İnce'nin Nazilli'deki konuşması, seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı iftiralara ve FETÖ iddialarına net bir şekilde karşı durduğunu gösterdi. İnce, kendisine yöneltilen suçlamaları reddederek, kişilik haklarına ve itibarına sahip çıkma mesajı verdi.