Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son günlerde medyada dolaşan ve partisini kapatıp CHP'ye döneceği yönündeki söylentilere net bir yanıt verdi. Sözcü gazetesine konuşan İnce, "Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var." ifadesini kullanarak iddiaları yalanladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, CHP'den ayrılanlara yaptığı "Babaevinize dönün" çağrısının ardından İnce'nin durumu merak konusu olmuştu. Ancak İnce, partisinin Genel Başkanı olduğunu vurgulayarak, "Biz, Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız." şeklinde kararlılığını dile getirdi.

Yargıtay'da başkanlık seçimi sonuçlandı! İşte yeni Yargıtay Başkanı Yargıtay'da başkanlık seçimi sonuçlandı! İşte yeni Yargıtay Başkanı

Ayrıca, İnce'nin yerel seçimle ilgili ittifak sorusuna verdiği cevap da dikkat çekici oldu. İnce, "Seçimlere tek başımıza gireceğiz. Ama ‘ilkeli ittifaklara' açığız. Çıkar ittifakına değil." diyerek, partisinin ilkeli ittifaklara sıcak bakabileceğini belirtti.