Araç muayenesinde kartlı soygun Araç muayenesinde kartlı soygun

Muğla'nın küçük ilçesi Menteşe'den çıkan büyük başarı, öğretmen Belgin Sevgi İçyüz'ün kazandığı Küresel Öğretmen Ödülü ile tüm ülkece kutlanıyor. Her yıl dünya genelinden binlerce eğitmenin katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı yarışmada, İçyüz'ün alanda sağladığı yenilikçi katkılar ve özel eğitime adanmış on yıllık çalışmaları onu bu ödülün sahibi yaptı.

Hindistan'ın Yeni Delhi şehrinde 4-5 Kasım tarihlerinde düzenlenen ödül töreni, İçyüz'ün hem kendi ilçesini hem de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmesine sahne oldu. Aynı zamanda yerel bir başarıya da imza atan İçyüz, Muğla iyi örnekler yarışmasında da öğretim alanında birincilikle taçlandırıldı.

Türkiye’den Özel Eğitime Olanak Tanıyan İlk Ödül

çyüz'ün elde ettiği başarı, Türkiye'den özel eğitime gönül veren bir eğitmenin ilk kez bu ödüle layık görülmesi anlamına geliyor. Böylelikle Türkiye'den ödül kazanan beş öğretmenden biri olan İçyüz, özel eğitim alanında bir milat olarak görülüyor. Bu başarısını, kendisine yol gösteren ve destek olan birçok isme, özellikle Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe ilçe Milli Eğitim Müdürü İdris Akbıyık, okulun eski Müdürü İlker Koçar ve Şehbal Baydur Ortaokulu Müdürü Ramazan Karyağdı'ya olan minnettarlığı ile ifade ediyor.