Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" programında Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne ilişkin olayın ardından, Göçer'in i Öznur Göçer'in programa kabul edilmemesi haberleri büyük yankı uyandırdı.

Anlı, programında bu konuya dair açıklamalarda bulundu. "Gündeme gelmenin kolay yolu ben oldum" diyen Anlı, haberin çarpıtıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Lütfen önce biraz insan olun, vicdanlı olun, ondan sonra haber yapın. Faili belli, vuranı belli. Adı belli, sanı belli. Ben burada neyi araştıracağım sorması ayıp? Bu programın anlamı ne? Herkes gündeme gelmeye çalışıyor. Gündeme gelmenin de en kolay yolu ben oldum."

Anlı, programının bu tarz olayları ele almadığını, failin belli olduğu durumları araştırmaya gerek olmadığını ifade etti. Ayrıca, haberin gerçeği yansıtmadığını, programa kabul edilmeme kararının bu sebeplerle alındığını belirtti.