Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Görüşmenin detayları ve gündeme dair konular hakkında bilgi veren Erbakan, şu ifadeleri kullandı:

"Yaklaşan seçimlerle ilgili de çeşitli fikir alışverişlerinin gerçekleştirdik. İnşallah hayırlı olmasını, hayırlı sonuçlara vesile olmasını diliyorum.”

Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı Doktorlardan Yenidoğan Dolandırıcılığı! Emniyet 38 Şüpheliyi Yakaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine gerçekleşen görüşmede, Gazze'deki gelişmeler ve Türkiye'nin gündemine dair konuların ele alındığını belirten Erbakan, ayrıca seçim sürecine ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

Görüşmeyle ilgili daha fazla detay vermekten kaçınan Erbakan, "Bu aşamada bu kadarıyla iktifa etmeyi daha uygun buluyorum. Yine zamanı geldiği zaman, gerekli görüldüğü zaman, gerekli açıklamalar daha detaylı bir şekilde yapılır" dedi.

Gazetecilerin, Yeniden Refah Partisi'nin Ankara ve İstanbul'da belediye başkanı adayı çıkarmaması ve AK Parti ile bir ittifak olabilir mi sorularına ise Erbakan, "Seçimle ilgili birtakım konular müzakere edildi. Ancak dediğim gibi şu aşamada bu kadarıyla iktifa etmek daha uygun olur" yanıtını verdi. Ayrıca, "Yakın zamanda bir görüşme olacak mı?" sorusuna karşılık olarak "Yok" cevabını verdi.