Milli Savunma Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütüne karşı Irak'ın kuzeyinde Gara, Metina, Hakurk ve Kandil bulunan bölgelere hava harekatı gerçekleştirdiğini bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, PKK/KCK ve diğer terörist unsurlara karşı Birleşmiş Milletler Anlaşması’nın 51’inci maddesini kapsayan ve içeren meşru müdafaa hakkı yönünde Irak’ın kuzeyindeki Gara, Metina, Hakurk ve Kandil bölgelerine dün akşam saat 20.00’da hava harekatı başlatıldı.

17 NOKTA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

MSB’nin yaptığı açıklamada düzenlenen eylemde için çok sayıda teröristlerin yer aldığını belirtilen noktalar mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan 17 hedef imha edildi. Yapılan harekat sonucu azami seviyede yerli ve milli mühimmat kullanıldığı da eklendi.

AZİM VE KARARLIK SÜRECEK

MSB yapmış olduğu duyuruda özellikle kararlılık kısmını vurgulayarak, “Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri, geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin beka ve güvenliği için terörle mücadeleye tek bir terörist kalmayıncaya kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"