Merkez Bankası'nın, 26 Ekim'deki toplantısında faiz oranlarında büyük bir artış yapması bekleniyor. Bu kritik toplantı öncesinde TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, borçlu vatandaşlara seslendi. Özellikle kredi kartı kullanıcıları olmak üzere, borçlarını perşembe gününe kadar kapatmalarını önerdi. Küçük, bu önemli adımın, bireylerin ekonomik açıdan zor duruma düşmemesi adına kritik önem taşıdığını belirtti.

Morgan Stanley'nin Faiz Tahmini

Uluslararası finans kuruluşu Morgan Stanley, Merkez Bankası'nın faizleri 500 baz puan artırarak yüzde 35'e çıkaracağını tahmin etti. Cem Küçük, bu durumun, borçlu vatandaşlar için ek bir yük anlamına geleceğini ve bu yüzden borçların zamanında kapatılmasının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor Kıdem tazminatında yeni gelişme: Bu şartları taşıyan alıyor

Cem Küçük'ten milyonlarca kredi kartı kullanıcısına uyarı

Gazeteci ve TGRT Haber sunucusu Cem Küçük, bu önemli uyarıyı canlı yayında dile getirdi. Vatandaşların, özellikle kredi kartı borçlarını perşembe gününe kadar kapatmalarını, aksi takdirde yaşanacak faiz artışının borç yüklerini ikiye katlayabileceğini ifade etti. Küçük, bu tür ekonomik zorlukların önüne geçmek adına, borçların zamanında kapatılmasının hayati önem taşıdığının altını çizdi.