Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana'da birtakım temaslarda bulundu. AK Parti'nin Adana'da düzenlediği Şehir Buluşmaları programının kapsamında sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Tekin; daha sonra Öğretmen Öğretmen Odası Buluşmaları kapsamında da öğretmenler ile buluştu.

16175340_adana_oYretmenler_odasY4

Resmi X hesabından "AK Partimizin Şehir Buluşmaları programı kapsamında Adana’dayız. Her kademedeki Parti Teşkilatı yöneticilerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte; Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, Esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor, hasbihâl ediyoruz. Tabiki Adana’ya gelmişken, yârınlarımızı emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizle de buluştuk, beklenti ve çözüm önerilerini konuştuk." açıklamasını yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim öğretim süreçlerini daha iyi yönetebilmek amacıyla öğretmenlerle yaptıkları istişare mekanizmasını çok önemsediğini dile getirdi.

16175342_adana_oYretmenler_odasY5

Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı

Bakan Tekin; öğretmenleri görüş, öneri ve beklentilerini dinleyerek bütün imkânlarıyla her daim öğretmenlerin yanında olmaya devam edeceğinin altını çizdi.