Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?" Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Tarikatçı İddialarına Yanıt Verdi! "Kimlik Mi Göstereyim?"

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Eskişehir'de öğretmenlerle bir araya geldi. Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen buluşmada öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Tekin, il ziyaretlerinde öğretmenlerle buluşmayı sık sık gerçekleştirdiklerini ve sahadaki sorunları öğretmenlerin kendilerine ilettiklerini belirtti.

Bakan Tekin, ayrıca şunları ekledi: "Öğretmenlerimizin il içi ve iller arası atamalarda ikinci bir yer değiştireme hakkı tanınması ile mazerete bağlı yer değiştirme konusunda il millî eğitim müdürlüklerinin emrine atanması işlemlerini öğretmenler odası buluşmalarımızda gündeme gelmesi üzerine gerçekleştirdik."

Ayrıca, depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere tanınan "iller arası mazerete bağlı yer değiştirme hakkı"nın da bu buluşmaların sonucunda tanındığını belirtti.

Bakan Tekin, öğretmenler odalarını önemsediklerini ve okullardaki öğretmen odalarını yeniden düzenlemek için yeni bir konsept geliştireceklerini de açıkladı.