Millet İttifakı'nın 6 lideri, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından yarın saat 15:00'te CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Toplantıda seçim sonuçları değerlendirilecek ve 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur için yol haritası belirlenecek.

Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre, CHP Genel Merkezi, cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için saha çalışmalarının hızla başlatılması talimatını verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla gönderilen bir yazıda, tüm ilçe, büyükşehir ve il belediye başkanlarının kendi illerinde saha çalışmalarını yürüteceği belirtildi.

Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var" Eski AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, Mehmet Şimşek'i Uyardı! "Ciddi Öfke ve Kızgınlık Var"

Milletvekili bulunan illerin milletvekilleri dışında, 26., 27. ve 28. dönem milletvekillerinin CHP Meclis Grup Başkanlığı tarafından kendi illeri dışındaki illerde görevlendirileceği ifade edildi. İl başkanlıkları kadın kolları ve gençlik kollarının da çalışmalara katılacağı belirtildi.