Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın kararını verdiğini, mutabakata vardığını ve 31 Mart için yola koyulduğunu belirtti. Ayrıca, MHP lideri, AK Parti ile çözülemeyecek bir mesele olmadığını ifade etti.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

Ülke Birlik İlkesinde Toplanmalı

 Bahçeli, MHP'nin inanç ve irade aydınlığına vurgu yaparak, teşkilat yapısının cesaretin göstergesi olduğunu belirtti. Türkiye'nin her köşesindeki teşkilatların önemine değinen Bahçeli, "Ülkede birlik, ilkede birlik" ilkesinden sapmadan MHP'nin mesajlarını taşımanın önemine vurgu yaptı.

MHP Teşkilatları Çelik Gibi

 Teşkilatların çelik gibi güçlü olduğunu ifade eden Bahçeli, normal olmayan davranışların, bencillik ve hırsların tedavi edilmediği sürece iç huzuru yakalamanın zor olduğunu söyledi. Bahçeli, siyasetin hiziplerin çatışmasına ortam açtığı sürece heyecanların anlamını kaybedeceğini ve bunun sonucunun hezimet olacağını belirtti.

Ekonomik Model Geliştirme İşidir

 Ekonomi konusunda ise Bahçeli, kıt kaynakların alternatif kullanım alanlarına tahsis edilmesi için model geliştirmenin önemine değindi. Millet ve vatan sevgisinin kaynağının zengin olduğunu vurgulayan Bahçeli, Türkiye'nin çileleriyle büyüdüğünü ve şehitlerle güçlendiğini ifade etti.

Hiçbirimiz Davanın Üstünde Değiliz

 Dava ve iddia sahibi olarak hiçbirinin davanın üstünde olmadığını belirten Bahçeli, Türk milletinin takdiriyle 31 Mart'ın aşılacağını ifade etti. MHP'nin, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına ivme verecek demokratik sınır hattı olacağını söyleyen Bahçeli, 3 belediye fazla almak yerine ülke ve gelecek adına özveri gösterdiklerini ifade etti.

Muhalefetin İflas Bayrağı

 Muhalefetin iflas bayrağını çektiğini belirten Bahçeli, CHP, İP ve DEM'in Türkiye düşmanlarının siyasi taşeronu olduğunu ifade etti. Bahçeli, zillet lekesini kazıyarak Türk devrine hizmet etmenin önemine vurgu yaptı ve muhalefetin Türkiye'nin öncelikli sorunlarına çözüm sunamadığını belirtti.

Cumhur İttifakı'nın Kararı

 Cumhur İttifakı'nın kararını verdiğini ve mutabakata vardığını belirten Bahçeli, 31 Mart için yola koyulduklarını ifade etti. AK Parti ile çözülemeyecek bir mesele olmadığını belirten Bahçeli, Türkiye'nin yeni yüzyılını inşa etmek için uyumlu bir yönetimle hareket edeceklerini söyledi.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

Muhalefetin İflas Bayrağı

 Muhalefetin iflas bayrağını çektiğini belirten Bahçeli, CHP, İP ve DEM'in Türkiye düşmanlarının siyasi taşeronu olduğunu ifade etti. Bahçeli, zillet lekesini kazıyarak Türk devrine hizmet etmenin önemine vurgu yaptı ve muhalefetin Türkiye'nin öncelikli sorunlarına çözüm sunamadığını belirtti.

Türk Milleti Kıyamete Kadar Yaşayacaktır

 Türk milletinin kıyamete kadar yaşayacağını belirten Bahçeli, basit siyasi hesaplarla bulanık suda balık avlanamayacağını ifade etti. Türkiye'nin iç ve dış bağlantılara karşı dikkatli olması gerektiğini belirten Bahçeli, ahlak, adalet ve eşitlik temelindeki tartışmaların önemine değindi.