Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hava durumu hakkında önemli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Doğu Karadeniz, Erzurum, Erzincan, Igdır, Ağrı, Kars, Ardahan çevreleri, Van'ın güney kesimleri ile akşam saatlerinde Sivas, Kahramanmaraş, Kayseri'nin doğusu, Osmaniye'nin doğusu, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa çevreleri ve Gaziantep'in doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bekleniyor.

Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Diğer bölgeler ise az bulutlu ve açık olacak.

Yer Altından Gelen Sesler Panik Yarattı: Deprem Habercisi mi? Naci Görür Açıkladı Yer Altından Gelen Sesler Panik Yarattı: Deprem Habercisi mi? Naci Görür Açıkladı

 Hava sıcaklıklarının genel olarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor ve 2 ila 6 derece daha yüksek olması tahmin ediliyor.

 Rüzgarlar genellikle kuzeyden esecek. Doğu Akdeniz kıyıları ve ülkenin doğusunda ise güneyden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor.