Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 22 Ağustos hava durumu raporuna göre, Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava bir süre daha devam edecek ve sıcaklık mevsim normallerinin 6 derece üzerine çıkacak.

MARMARA Bölgesi için parçalı ve az bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Rüzgarın kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde (40-60 km/saat) eseceği öngörülüyor.

İstanbul'da sıcaklık 34°C olacakken, Edirne'de 38°C, Kırklareli'nde 36°C, Sakarya'da 34°C olarak tahmin ediliyor.

EGE Bölgesi'nde az bulutlu ve açık havalar bekleniyor. İç kesimlerde yer yer parçalı bulutlu geçişler yaşanabilir.

Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde Ankara Black House Apart Otelin sahibi haddini aştı! verdiği cevaplar sosyal medyanın gündeminde

İç Anadolu Bölgesi'nde ise az bulutlu ve açık havalar öngörülüyor. Ankara'da sıcaklık 34°C, Eskişehir'de 36°C, Konya'da 33°C olarak tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de az bulutlu ve açık hava beklenirken, Doğu Karadeniz'de parçalı bulutlu havaların yanı sıra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ise kuzeydoğu kesimlerde yer yer parçalı bulutlu havaların yanı sıra öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların olabileceği öngörülüyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise az bulutlu ve açık havalar bekleniyor. Diyarbakır'da 41°C, Gaziantep'te 41°C, Şanlıurfa'da 41°C sıcaklık öngörülüyor.

Bu tahminlere göre, Türkiye genelinde sıcaklıkların artacağı ve mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bir hava durumu beklendiği görülüyor.