CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay arasında "yolsuzluk" iddiaları üzerine sert bir tartışma yaşandı. Atay'ın asfalt ihalesinde 32 milyonluk yolsuzluk yapıldığını öne sürdüğü Çerçioğlu, "Eğer ki sen sebepsiz zenginleşmeyi açıklayamıyorsan, 'hadi güle güle sana' demesini biliriz" şeklinde yanıt verdi.

Aydın'ın Efeler ilçesinin Belediye Başkanı Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yolsuzluk yaptığını iddia etmişti. Atay, "Ben onların neler çaldığını biliyorum, asfalt ihalesinde 32 milyonluk yolsuzluk yaptılar" açıklamasında bulunmuştu.

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı: 'Hac Vizesi' Olmadan Hac Yapılamayacak

Çerçioğlu ise bu iddiaya cevap olarak, "Namertsiniz ispatlamazsanız, namertsiniz. Benim bu zamana kadar kursağımdan bir lokma haram geçmedi, geçmez de" şeklinde sert bir yanıt verdi. Nazilli İlçe Kongresi'nde konuşan Çerçioğlu, siyasetçilerin koltuğa oturmadan önceki ve sonraki mal varlıklarında meydana gelen artışları mantıklı bir şekilde açıklaması gerektiğini vurgulayarak, "Eğer ki sen sebepsiz zenginleşmeyi açıklayamıyorsan, 'hadi güle güle sana' demesini biliriz" ifadelerini kullandı.

Çerçioğlu, ayrıca iftira atmanın sakıncalarına değinerek, kimse kimseye kuru iftira atmaması gerektiğini ve Allah'ın bu tür kuru iftiralardan insanları korumasını diledi.

Bu tartışma, CHP'li belediye başkanları arasında yaşanan iddialar ve karşılıklı yanıtlarla gündemde geniş yankı uyandırdı.