Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı:  İşte başvuru şartları ve detaylar Migros'tan Türkiye genelinde personel alımı: İşte başvuru şartları ve detaylar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkemizin farklı bölgelerinde önemli hava değişiklikleri olacağına dair uyarılarda bulundu. İşte detaylar...

Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Kütahya çevreleri ile İstanbul'un batısı, Manisa'nın kuzeydoğusu, Edirne ve Bursa'nın güney kesimlerinde yer yer kuvvetli yağışlar bekleniyor. Bu bölgelerde ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.

 Batı kesimlerde yağışlarla birlikte sıcaklığın 3 ila 5 derece azalması öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise önemli bir sıcaklık değişikliği beklenmiyor.

 Genel olarak kuzeyden esen rüzgarlar, ülkenin güney kesimlerinde güney yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette esecek. Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde ise rüzgarlar güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak etkili olacak.

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların bu hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye ediyor. Özellikle kuvvetli yağışlar nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı önlem alınmalıdır.