Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Bölgesi'nde yarın öğleden sonra beklenen hava durumu koşulları hakkında bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Manisa, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Denizli ve Muğla çevreleri ile İzmir'in ve Aydın'ın iç kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek Mehmet Şimşek: Enflasyon Mayıs Ayında Zirve Yapacak, Ardından Hızla Düşecek

Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde ise bugün 14.00-19.00 saatleri arasında benzer bir hava durumu beklendiği belirtildi. Gök gürültülü sağanağın öğleden sonra yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, ani rüzgar, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını tavsiye etti.

Vatandaşlar, bu hava durumu koşullarına karşı tedbirli olmalı, açık alanlarda bulunan eşyalarını güvence altına almalı ve zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen göstermelidir.