Kylian Mbappe PSG’den ayrıldığını açıkladı Kylian Mbappe PSG’den ayrıldığını açıkladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklama doğrultusunda göre bugün beklenen kuvvetli yağışlar sebebiyle 8 ilde sarı kod uyarısı verildi. Meteoroloji'den alınan hava  raporuna göre yağışlar öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kısımları ve İç Anadolu'nun güneybatısında, akşam ve gece saatlerinde ise Samsun ve Ordu çevrelesinde  etkili olması tahmin ediliyor. 
CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen yaptığı açıklamada şiddetli yağış beklenen illeri şu şekilde sıraladı. Buna göre 2 Eylül cumartesi günü hava raporu...

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıklamasında , "Bugün öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun güneybatısı, akşam ve gece Samsun ve Ordu çevrelerinde yerel kuvvetli yağış ani, sel, su baskını yapabilir. Gündüz Denizli, Afyon, Uşak, Eskişehir, Isparta, Konya, Kırşehir, gece Yozgat, Samsun, Ordu'ya dikkat" ifadelerini kullandı. .

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine ve değerlendirmelere göre: Yurdumuzun kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Bolu, Düzce, Sinop, Osmaniye, Kars ve Ardahan çevreleri ile Hatay kıyıları ve Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor. Yağışlar ise öğleden sonra İç Ege, Batı Akdeniz'in içi ve İç Anadolu'nun güneybatısında, akşam ve gece saatlerinde de Samsun ve Ordu civarında  kuvvetli olması tahmin ediliyor.