Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir Yeni Anayasa için 2 ayrı tur! Muhalefetin eleştirdiği 'partili cumhurbaşkanı' tartışmaya açılabilir

14 Mayıs seçimlerine herhangi bir ittifak içerisinde girmeyi redderek tek başına girmeye hazırlanan Memleket Partisi'nde yaşanan istifa depremi, gündemi sallamaya devam ediyor.

Son istifa ahberi Antalya Serik ilçe Başkanı Ali Kurt ve yönetiminden geldi. Memleket Partisi'nden istifasını sosyal medya hesabından duyuran Ali Kurt, 'kandırıldıklarını’ belirterek demokrası olmayan bir ortamda durmalarının sakıncalı olduğunu söyledi.

Memleket Partisi Antalya Serik  ilçe örgütü başkanı ve yönetiminin söz konusu olan istifa açıklaması ise şu şekilde:

“Sayın sevgili hemşerilerim 2 yıldır Serik memleket Partisi İlçe Başkanlığı mı kendi isteğim üzerine istifa etmişimdir. 2 yıldır emek verdiğim partimde Serik İlçe Örgütü olarak  Sayın Muharrem İnce bize Demokrasiyi gösterememiştir. Antalya İl başkanlığında fırıldağın olduğu yerde biz yokuz.

2 yıldır yorduğum ilçe örgütünden ve Serik halkından özür dilerim. Kandırılmış olduğumuz anlaşılmıştır. Eski il Başkanım Ramazan Deniz ve ben olmak üzere bütün Atatürkçüler diskalifiye edilmiştir demişti ya Kılıçdaroğlu’na hep Atatürkçüleri bir kenara attılar. O da bizi bir kenara attı. Memleket Partisi ile örgüt olarak yollarımız ayrılmıştır saygılar ve sevgiler Teşekkürler Serik. Demokrasi olmayan yerde durmamız sakıncalı”