TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef Türkiye AllStar yarışması, büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmanın sona ermesine yaklaşılırken, final tarihi de netlik kazandı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamaya göre, yarışmanın finali 30 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek.

Yarışmanın son bölümlerinde yaşanan çekişmeli anlar ve lezzet mücadelesi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Şu an dokuz yarışmacının kaldığı yarışmada, final için geri sayım başladı. Son haftalarda yapılan eleme turuyla birlikte, finalde yarışacak yedi isim belirlenecek.

MasterChef Türkiye AllStar'ın bu sezonu, geçmiş sezonlardan tanıdık yüzlerin kıyasıya rekabetine sahne oluyor. Dilara, Esra, Barbaros, Batuhan, Eren, Tahsin, Hasan, Kıvanç ve Sergen'in mücadelesi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı MSB'den Fatih Sultan Mehmet dönemine ait tunç topları paylaşımı

Finalin 30 Aralık'ta yapılacak olması, izleyicileri büyük bir merak içinde bırakırken, hangi yarışmacının zirveye çıkacağı da şimdiden büyük bir spekülasyon konusu haline geldi. MasterChef Türkiye AllStar, yemek tutkunları için unutulmaz bir sezonla son bulacak.