KKM'nin faturası ne kadar? KKM'nin faturası ne kadar?

Mardin Nusaybin Bagok Dağı bölgesinde icra edilen "‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı Operasyonu"nda bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada J. Asb. Üçvş. Mehmet Gündüz şehit düştü, 1 jandarma personeli yaralandı. 

Şehit ateşi Tokat'ın Niksar ilçesine düştü. Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz evli ve 2 çocuk babasıydı. Şehidin acı haberi  Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Günlüce köyünde yaşayan ailesine verildi. Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Gündüz, memleketinde düzenlenecek tören ile son yolculuğuna uğurlanacak...

Tokat Valiliğinin resmi sitesinden yapılan açıklamada şehidin haberi “Mardin Nusaybin kırsalında Eren Huzur İlkbahar Yaz -1 Operasyonu’nda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan hemşehrimiz J. Asb. Üçvş. Mehmet Gündüz’e Allah’tan rahmet; ailesine, Tokatlı hemşehrilerimize ve milletimize başsağlığı diliyoruz” şeklinde verildi.

İçişleri Bakanlığının yaptığı resmi açıklamada ise  “Mardin Nusaybin Bagok Dağı bölgesinde 27 Nisan 2023 tarihinde başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı Operasyonu’ kapsamında 28 Nisan 2023 günü bir grup terörist ile çıkan çatışma sonucu 1 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Çatışmada 1 jandarma personelimiz şehit olmuş, 1 jandarma personelimiz de yaralanmıştır. Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabır, yaralı personelimize de acil şifalar diliyoruz” dendi.