Kamudanhaber - Özel Haber 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ziya Selçuk döneminde Bakan yardımcısı olarak görev yaparken Ziya Selçuk’un birçok uygulamasını yüksek sesle eleştiren kişiydi.

Ziya Selçuk döneminde yapılan tasarım ve beceri atölyelerini eleştiren Mahmut Özer; kendi döneminde tasarım atölyelerinin yanından bile geçemeyecek sınıf ve okul kütüphaneleri projelerini başlattı.

Ziya Selçuk döneminde il müdürleri, ilçe müdürleri , okul müdürleri ve öğretmenler talimatla twit atmaktan gına gelmişlerdi. Hafta sonu, gece-gündüz demeden Bakanlıktan gelen talimatla Twitter’da etkinlik düzenliyorlar. Öğretmenlerin, Milli Eğitim Bakanlığına olan sevgisini göstermeye çalışıyorlardı.

Ziya Selçuk döneminde Bakan yardımcısı olarak görev yapan Mahmut Özer, sosyal medya üzerinden yapılan bu etkinlikleri eleştiriyordu ve haklıydı da !

Mahmut Özer’in 21. yüzyılda sosyal medya hesabı olmaması ve ulaşılamaz olması ayrı bir yazınca değerlendirme konusu olarak kenarda beklesin.

Bugün Milli Eğitim Bakanlığından talimatla sosyal medya üzerinden öğretmenlere yönelik TT çalışması yapıldı.

#TeşekkürlerÖğretmenim hashtagı ile gündeme sokulmak istenen etiket için il ve ilçe müdürleri Pazar mesaisi yapmak zorunda kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığı resmî hesabından başlatılan TT çalışmasına il ve ilçe müdürlüklerinin resmî hesapları destek vererek #TeşekkürlerÖğretmenim etiketini gündeme sokmaya çalıştılar .

Mahmut Özer’in Şanlıurfa ilinde ilçe milli eğitim müdürüne öğrencilerin gözü önünde “ LAN para istedinizde para mı vermedim” fırçası sonrasında öğretmen camiası tarafından eleştirilmeye başlanması üzerine Mahmut Özer tarafından 1 milyon öğretmene başarı belgesi ve bu açıklamanın yapıldığı günde Twitter üzerinden Mahmut Özer piarı yapma görevi il ve ilçe müdürlüklerine verilmişe benziyor…

Pazar günü il müdürleri, müdür yardımcıları, ilçe müdürleri, şube müdürleri hem twit atarak hem de Whatsapp durum paylaşımı yaparak Mahmut Özer’in teşekkürler öğretmenim mesajını paylaşıyor.  

Bakan Özer, yönetici ve öğretmenlerimizi keşke Pazar günü rahat bıraksaydı da insanlar ailesiyle zaman geçirseydi …

Sözün özü !

Allah insanı iddiasından vururmuş!!!

Mahmut Özer, Ziya Selçuk döneminde kınadığı ne varsa kendi döneminde uyguluyor…

İşte o twitler

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi