Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen yemin töreni sırasında AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer'in yaşadığı bir olay sosyal medyada gündem oldu. Özer, oturumu yöneten MHP lideri ve TBMM'nin geçici başkanı Devlet Bahçeli'nin uyarısı üzerine yemin metnini tekrarlamak zorunda kaldı.

Eski Millet Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer, bugün yemin etmek için Meclis kürsüsüne çıktı. Ancak yemin metnini hatalı okuduğu için Bahçeli'nin uyarısıyla karşılaştı. Bunun üzerine Özer, ikinci kez kürsüye geçerek yemin etti.

Bu olay, sosyal medyada hızla yayıldı ve geniş bir şekilde tartışıldı. İnsanlar, vekilin yemin etme sürecinde yaşanan bu hatanın ve tekrarının dikkat çekici olduğunu ifade etti. Özellikle video ve görsellerle paylaşılan bu anlar, kullanıcılar arasında ilgi çekti ve sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu.

Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik

İşte o konuşma...