İYİ Parti'de ‘oyların korunmasının başarı’ olarak görülmesi parti içindeki muhalifleri ayaklandırdı. İYİ Parti lideri Akşener’in 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecinde masadan çok sert ifadelerle ayrılması ve daha sonra tekrar geri dönmesi ‘oy kaybına’ yol açtığı şeklinde  yorumlanırken bu durumun stratejik bir hata olduğunu düşünen muhaifler ayaklandı. 

Genel Başkanı- Meral Akşener, dün Başkanlık Divanı ile bir araya geldi. Anlara Kulislerinden öğrenilenlere göre dünkü Başkanlık Divanı'nda 24 ve 25 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre süreci de ele alındı. Kongre öncesinde parti içinde muhalif hareketlenmelerin olabileceği ancak bir sonuca ulaşmasının mümkün gözükmediği görüşü dile getirildi. 

İYİ Parti Disiplin kurulu üyesi Ethem Baykal, seçimlerin ardından Akşener’e istifa çağrısı yaparken iddiaya göre Akşener’e muhalif ekip kurultayda Akşener'e rakip olacak yeni bir aday çıkaracak.

Milliyet'ten Önder Yılmaz'ın haberine göre Meral Akşener toplantıda divan üyelerinin görüşlerini dinlerken, seçim sürecinde Altılı Masa ortakları içerisinde yer alan partilerin yaptığı yanlışlara dikkat çekti.

Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar Taşıt Kredilerindeki Düşüş Devam Ediyor! İşte Banka Banka Detaylar

İlgili toplantıda tedbir amaçlı muhalif hareketlerin yakından izlenerek iplerin sıkı tutulması konusunda görüş birliği sağlandı.