Antalya'nın Kepez ilçesinde, bir kadın, eşi tarafından şiddete maruz kalarak hayatını kaybetti. Olay, Özgürlük Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir apartmanın 2. katında meydana geldi. Sinem Albeni isimli 3 çocuk annesi kadın, eşi Ufuk Albeni ile arasında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma hızla büyüyerek şiddete dönüştü ve Ufuk Albeni, Sinem Albeni'yi sopalar ve yumruklarla darp etmeye başladı. Kadının çığlıklarını duyan komşuları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yapmak için talihsiz kadını ambulansa aldı ancak ne yazık ki kadın yolda hayatını kaybetti.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken kan izlerine rastlandı. Sinem Albeni'nin cansız bedeni, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Şiddet olayının ardından polis ekipleri, Ufuk Albeni'yi gözaltına aldı ve sağlık kontrolünün ardından polis merkezine götürdü. İlk ifadesinde, eşinin madde bağımlısı olduğunu ve tartışmanın bu nedenle çıktığını belirten Ufuk Albeni'nin, adli süreçteki rolü henüz netlik kazanmadı.

Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı Bakan Yusuf Tekin Öğretmen Mülakatını Anlattı

Bu acı olay, Kepez ilçesinde kadına yönelik şiddetin bir kez daha vahim bir örneği olarak kaydedildi.