Bursa'da kendini medyum olarak tanıtan ve büyü vaadiyle kadınlara tacizde bulunarak yaklaşık 500 bin lira dolandırdığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek M.Ç. isimli şüpheliyi takibe aldı.

Şüphelinin internet üzerinden kadınlara "sevgilini sana geri getireceğim", "kocanı tekrar sana bağlayacağım", "her türlü büyü yaparım" gibi vaatlerle ilan verdiği belirtiliyor. Polis ekipleri, şüphelinin kadınlardan yaklaşık 500 bin lira dolandırdığını iddia ediliyor.

Yapılan operasyonla 21 yaşındaki şüpheli yakalanmıştır. Şüphelinin evinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca, sahte polis kimliği ve kadınlardan toplandığı tahmin edilen bir miktar para ele geçirildi. M.Ç., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Deprem yardımını hesabına geçiren eski kaymakama 160 yıl istendi Deprem yardımını hesabına geçiren eski kaymakama 160 yıl istendi

 

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Kamudanhaber.Net'i Twitter'dan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber.Net'i Facebook'tan takip etmek için tıklayınız

Kamudanhaber Telegram Kanalı İçin: https://t.me/kamudanhabersitesi