Bursa'da ev sahibi ile kiracı arasında yaşanan kavga, trajik bir şekilde sona erdi. Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi'nde, ev sahibine kızan kiracı Atakan B., giriş kattaki apartman dairesinde doğalgaz vanasını açarak binada büyük bir patlamaya yol açtı. Patlama sonucunda bina ağır hasar alırken, tüm dairelerin camları kırıldı ve kiracı yaralandı.

RTÜK'ten Müzik Kanallarına Ahlak İkazı: Çıplaklık ve Küfür İçeriklerine Son Verin! RTÜK'ten Müzik Kanallarına Ahlak İkazı: Çıplaklık ve Küfür İçeriklerine Son Verin!

Olay, 3 katlı binanın giriş katında oturan Atakan B.'nin, ev sahibi Hüseyin Ballı ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmasıyla başladı. Tartışmanın ardından Atakan B., doğalgaz vanalarını açarak evde gaz sıkışmasına sebep oldu. Kısa süre sonra büyük bir patlama meydana geldi ve çevre sakinleri büyük bir gürültüyle irkildi. Cam ve kapıların paramparça olduğu olay yerine çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, Bursagaz ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Mahalleli Panik İçinde Sokağa Döküldü

Patlamanın büyük bir gürültüyle gerçekleşmesi üzerine mahalle sakinleri panik içinde sokağa dökülerek olan biteni anlamaya çalıştı. Kiracı Atakan B. ise patlama sonucunda yanarak yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kiracıyı ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesi'nde bulunan Yanık Merkezi'ne sevk etti.

Ev sahibi Hüseyin Ballı, "Vanayı kapatmak istedim ama kiracı kolunu sökmüş. Dışarıya çıkar çıkmaz patlama sesi geldi ve patladı. Bilinçli yaptı. 'Güm' diye ses geldi. Her taraf dağıldı. Patlama sonrası kaçtı. En üst katta hamile bir kadın vardı. Neyse ki evde yoktu, belki de bebeğini düşürebilirdi" diyerek olayı anlattı.

Ev Sahipleri Gözyaşlarına Boğuldu

Haberi alan ev sahipleri olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan, Atakan B.'nin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Patlamanın ardından, bina sakinleri büyük bir şok ve korku yaşarken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.