Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 314'ü Samsun'da olmak üzere 48 ilde toplamda 1.140 arsasatışa koydu. Diğer bir taraftan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı başvuru sürecinin başlamış olduğu da duyurdu.

ÖDEMEDE YÜZDE 20 İNDİRİM İMKANI
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 48 ilde 1.140 muhtelif arsayı satılığa sundu. Arsalarda yüzde 25'i peşin 24 ay vadeyle açık artırım yönetmiyle satış gerçekleştirilecek olup peşin ödemede yüzde 20 indirim kolaylığı syapılacakağlanacak.



HANGİ TARİHLERDE SATIŞLARA BAŞLANACAK?
İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Konya, Mersin, Mardin, Afyonkarahisar, Denizli, Kırklareli, Kırşehir, Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Düzce, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta farklı metrekarelerdeki 1.140 arsa 24 Nisan'da başlayarak açık artırma yönetmiyle satışa sunulacak.

Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar Dolandırıcıların Bu Yöntemi Yok Artık Dedirtti! Milli Savunma Bakanlığı'nın İmajını Kullanıyorlar

SAMSUN İÇİN AÇIK ARTIRMA TARİHİ NE ZAMAN? 
Samsun'un 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy ilçelerinde bulunan arsaların teklif alımı 30 Nisan Salı günü düzenlenecek.


47 İLE GÖRE TARİHLER!
Ankara, Konya, Mersin, Mardin, Balıkesir illerindeki arsalar için 24 Nisan Çarşamba günü; Afyonkarahisar, Antalya, Denizli, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir illerindeki arsalar için de 25 Nisan Perşembe günü; Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep,

Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerindeki arsalar için 26 Nisan Cuma günü teklif alımı yapılacak.

SÖZ KONUSU SATIŞLAR NEREDE DÜZENLENECEK? 
Samsun'da satışa koyulan arsaların açık artırması Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 30 Nisan Salı günü saat 10.30'da yapılması planlanıyor. Diğer 47 ilin açık artırmaları ise Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, İSTANBUL Toki Hizmet Binası Konferans Salonu ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 24-25-26 Nisan 2024 Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri saat 10.30'da olacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON TARİH NE ZAMAN?
Teklifler toplantı esnasında açık teklif alma (açık artırma) yöntemiyle değerlendirilecek. İnternet katılım başvuruları ihale tarihinden 1 iş günü önce (22 Nisan 2024 Saat 10:30) sonlandırılacak.

ARSA BAŞVURU ÜCRETLERİ NASIL YATIRILACAK? 
Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN (TR50 0001 2009 8780 0010 2614 91) numaralı TL hesabına almayı düşündükleri her taşınmaz için katılım teminatı ödemesi gerekiyor.