Son günlerin gündemden inmeyen ismi Muharrem İnce, dün Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'ye konuştu. CHP'den kendisine görüşme için henüz bir teklif gelmediğini belirten İnce, teklif geldiği takdirde müzakereye açık olduğunu söyledi.

Muhalefet cephesinden 'oyları bölecek' tartışmaları ile karşı karşıya kalan İnce, hem iktidardan hem de muhaleffetten memnun olmadığının altını çizdi.

Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'na açık kapı bırakmasının ardından dün akşam Memleket Partisi tarafından yapılan açıklamada Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün saat 17.00'de parti genel merkezini ziyaret edeceği duyuruldu:

 “CHP Genel Merkezinden gelen talep üzerine; Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Mart 2023 Çarşamba günü saat 17:00'de Memleket Partisi Genel Merkezi'nde görüşeceklerdir” 

Gözler kritik toplantıya çevrildi. Kritik görüşmenin ardından İnce'nin adaylık kararından geri adım atmayacağı merak ediliyor.