Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lider Kemal Kılıçdaroğlu, Bugün Trabzon'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte miting düzenledi. Mitingden sonra Kılıçdaroğlu, resmi Twitter hesabından Ekrem İmamoğlu'nunu fotoğrafını paylaşıp "İşte benim evladım." dedi. İşte o fotoğraf:

Fs4JyFsWcAMkiaQ

İŞTE EKREM İMAMOĞLU'NUN KONUŞMASINDAN ÖNEMLİ SATIR BAŞLIKLARI

"Ben bugün her karış toprağına basan bir hemşeriniz olarak Trabzon'un meydanında coşmaya geldim. Benim için bu güzel meydanın anıları var. Bugün buradayım ama yalnız gelmedim. Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile geldim.

Hep birlikte tarih yazacağız. Bugün tevazu sahibi bir iktidarın inşası için buradayız. Çok değerli genel başkanım bu tevazuyu hayat boyu taşıyan; hukuktan, adaletten milim sapmayan, memleketi için canını ortaya koyan, doğrudan yana olan 13. Cumhurbaşkanımız olacak"

İŞTE KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASINDAN ÖNEMLİ SATIR BAŞLIKLARI

Bu ülkenin birleşmeye ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var. Söz veriyorum söz. Türkiye'ye söz, Trabzon'a söz bu ayrımcılığı bitireceğiz. Güzel Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bu coğrafyada hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye inşa edeceğiz. 

Esnafın bir ay içerisinde pandemi döneminde çektikleri kredilerin faizlerini sileceğiz. Esnaftan alınan stopaj vergisi var, onu sıfırlayacağız. 

Bu ülkeye adaleti ya getireceğim, ya getireceğim.

Gençlere söz veriyorum, torpili bitireceğim. Biz altı lider bir araya geldik. Adaleti, gelir dağılımını, kadın haklarını getireceğiz. 

Kendimize, saraya değil halka çalışacağız, sizin için mücadele edeceğiz. Trabzon’da güçlü bir milliyetçi damarı olduğunu biliyorum, gerçek milliyetçi arıyorsanız o da biziz. Bayrağımızı indirdiler Süleyman Şah Türbesi'ni kaçırdılar. Türbeyi vatan toprağına geri götüreceğim, şanlı bayrağımız orada dalgalanacak. Toprağını terk eden adamdan milliyetçi olmaz."