Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, bir baba, oğlunun okula gitme anını kaydetmek isterken yaşanan trajik bir kaza anına tanık oldu. Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde meydana gelen olayda, 11 yaşındaki Kayra Ege Yurdunkulu adlı çocuk, okula gitmek için yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

Baba Halil İbrahim Yurdunkulu, oğlunun geçişini ölümsüzleştirmek amacıyla video çekerken kaza anına tanık oldu. Aracın çocuğu fırlatmasının ardından çığlıkla olay yerine koşan baba, oğlunun ağır yaralanmadığını gördüğünde derin bir nefes aldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Kaza anı, hem güvenlik kamerasına hem de babanın cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, Yurdunkulu'nun yaya geçidine yaklaşması, bir aracın durması ve ardından çocuğa çarpan aracın şiddetiyle savrulması yer aldı.

Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı Galatasaray - Fenerbahçe maçının ilk 11'leri açıklandı

Olayın ardından konuşan baba Yurdunkulu, "O anı yaşamak çok kötü, sadece anne ve babalar anlar. Allah kimseye göstermesin. Allah'a şükür oğlumun durumu iyi. Küçük sıyrıklarla atlattı, verilmiş sadakamız varmış. En acı hatıra oldu" şeklinde duygularını dile getirdi.