Kaymakamlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Yazlıca Mahallesi seçim çevresinde vatandaşlarla gözlemci sıfatıyla bölgede bulunan kişiler arasında "ufak çaplı tartışma" yaşandığı belirtildi. Sosyal medyada da paylaşılan olaya kolluk kuvvetlerinin müdahale ettiği ve oy verme işleminin sorunsuz bir şekilde devam ettiği ifade edildi.

Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi Mayıs ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? TCKN ödeme listesi

Yazlıca Mahallesi seçim çevresinde, vatandaşlarla gözlemci sıfatıyla bölgede bulunan kişiler arasında "ufak çaplı tartışma" yaşandığı Kaymakamlık tarafından sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Olayın sosyal medyada da paylaşıldığı belirtilirken, kolluk kuvvetlerinin gereken müdahaleyi gerçekleştirdiği ifade edildi.

Öte yandan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Karaali köyünde görev yapan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker ve sandık görevlilerinin darp edildiğini duyurmuştu. Bu olayın, ayrı bir olay olduğu ve Kaymakamlık tarafından açıklanan "ufak çaplı tartışma" ile bağlantılı olmadığı belirtilmelidir.