Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu için oylarını kullanmak üzere Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. Ancak, Erdoğan'ın oy kullanma sürecinde sandık başında yaşanan bir gerginlik nedeniyle okulda aniden sesler yükseldi.

EYT'yi kıl payı kaçıranlara müjde: 1 milyon kişi daha EYT'den emekli olabilir EYT'yi kıl payı kaçıranlara müjde: 1 milyon kişi daha EYT'den emekli olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, seçim günü olan Cumhurbaşkanlığı ikinci turu için Üsküdar Kısıklı'daki konutlarından çıkarak oylarını kullanmak üzere Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi. Ancak, oy kullanma sürecinde sandık başında aniden bir gerginlik yaşandı ve sesler yükselmeye başladı.

Olayın neden çıktığı tam olarak anlaşılamazken, Erdoğan'ın bu durumu fark ettiği ve öfkelendiği gözlendi. Yanında bulunanlara olayın yatıştırılması talimatını veren Erdoğan, huzursuzluğun giderilmesini sağlamaya çalıştı. Seslerin kesilmesiyle birlikte Erdoğan, oy kullanacağı sandığa doğru ilerlemeye devam etti.