14 Mayıs seçimleri için geri sayım devam ederken Memleket Partisi lideri İnce hakkında ortaya atılan iddialar siyasi kulisleri hareketlendirdi.

Altında düşüş ne zamana kadar devam edecek mi? İslam Memiş'ten kritik tahmin Altında düşüş ne zamana kadar devam edecek mi? İslam Memiş'ten kritik tahmin

Son dönemde sosyal medya aracılığıyla yayınladığı videolarda bazı siyasiler hakkında iddialar ortaya atan Ali Yeşildağ'a ait olduğu öne sürülen bir hesaptan Muharrem İnce'ye ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli kasetinden bir bölüm paylaşacağı şeklinde ortaya atılan iddialar gündemi salladı.

Memleket Partisi lideri İnce, hakkındaki iddiaları sert bir dille reddederken, Kılıçdaroğlu ve Akşener cephesi de söz konusu paylaşımlara tepki gösterdi.

Sağlık sorunları yaşadığı öne sürülen İnce, dün İzmir ve Aydın mitinglerini iptal ederken, bugün Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin'den kulisleri sallayacak bir iddia geldi.

11 Kurmayından 8'i adaylıktan çekilmesini istedi

Ankara'daki hareketli saatlerin ardından Muharrem İnce'nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını açıklayan Sözcü yazarı Erkin "Bu 11 isimden 8'i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce'ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce 'bunu bir düşünelim' diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Memleket Partisi tarafından yapılan açıklamada Muharrem İnce'nin parti genel merkezinde saatler 14.00'ü gösterdiğinde basın açıklaması yapacağı açıklandı.